Om mig

Hej venner, Mikkel her. Jeg har besluttet mig for at begynde at skrive en blog. Jeg må tilstå at idéen startede med, at jeg gerne ville lære mere om internettet og websites. Men inden du nu klikker væk fra siden fordi du tror at det umuligt kan være interessant at høre hvad jeg har at sige når jeg starter ud på sådan en baggrund, så gi’ det lige en chance. Sagen er nemlig den at jeg bor i Roskilde, og jeg er meget engageret i Roskilde festivalen, så hvis du har bare den mindste smule interesse for musik og musikfestivaler kan det være at jeg kan byde på lidt interessant indsigt. Derudover skal de siges at jeg er sidst i 20’erne og jeg har de samme sunde naturlige fritidsinteresser som de fleste single fyrer på min alder, nemlig: musik, piger og øl. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge – prioriteringen er ofte situationsbestemt hvis du forstår hvad jeg mener.

Når man er opvokset i Roskilde, så fylder festivalen utrolig meget i éns liv. Tænk bare på at festivalen er 43 år gammel og jeg fylder selv 29. Så der har været Roskilde festival siden før jeg blev født, og allerede da jeg var barn var det på alles læber i uger op til vi startede. Sidenhen begyndte man at kunne mærket forberedelserne måneder i forvejen og nu om dage begynder forberedelserne til næste års Roskilde Festival når den foregående er færdig. Og hvis man arbejder med festivalen, hvad enten det er ens job eller man er er en af de frivillige hjælpere, så ender det med at blive en meget stor del af ens liv – ikke bare en uge i løbet af sommeren, men hele året.

Jeg håber i bliver hængende og kommer tilbage for at høre hvad jeg har at sige om stort og småt. Jeg er i hvert fald glad for at være kommet i gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s