Ny ”bolig”

Mit gamle telt led desværre en krank skæbne ved sidste års festival. Det havde ellers været en trofast støtte gennem de sidst 5 års festivaller. Det var selvfølgelig lidt medtaget, for hver gang det havde overlevet en uge på Roskilde var det ikke uden mén. Men det var jo en del af charmen, og der var flere skjolder og rifter som havde deres helt egen historie. Men sidste år gik det galt da Thomsen prøvede at rejse sig op på vej ud af åbningen. Jeg behøver ikke at fortælle hvor fuld han var, for det gi’r jo ligesom sig selv.

Så jeg blev helt vild da jeg så et fantastisk tilbud på et nyt telt i en tilbudsavis, med de sidste krampetrækninger af Januarudsalget. Det var vildt billigt – halv pris for at være nøjagtig – men det var jo stadig ikke gratis, om som jeg fortalte sidste uge, så har jeg lige gjort indhug på kontoen med køb af biltilbehør.

telt

Jeg synes ligesom jeg er for gammel til at gå til de gamle for at låne penge, så jeg vendte mig til go’e gamle Google, der hurtig kom op med svaret i form af Ferratum. Det er en bank som giver hurtige og smertefrie forbrugslån og i løbet af en formiddag var jeg klar til at købe nyt telt – og lidt til. Hvis i er interesserede er linket til Ferratum her.Så nu må jeg høvle gælden af de næste måneder, og det jeg skal betale i rente er sparet mange gange ved det jeg sparede på teltet, så det har jeg det fint med. Som min far ville sige det: man skal smede mens jernet er varmt.

One thought on “Ny ”bolig”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s