Lidt godt til bilen

opelastra

Biler er jo vanvittig dyre, men også dejlige. Jeg har klaret mig i næsten 10 år efter jeg blev 18 uden en bil, men her sidste år gik den ikke længere. Jeg fik et nyt arbejde og det blev simpelthen for besværligt at klare den daglige transport uden en bil. Så jeg har købt en gammel Opel Astra. Den er næsten 20 år gammel, men den køre fint. Men jeg vil jo gerne pusle lidt om den så jeg skulle ha’ nogle nye måtter, noget voks og lidt gejl. Og så fandt jeg den perfekte side hvis man skal bruge biltilbehør.

Skruvat har specialiseret sig i biltilbehør, så du finder ikke andet på siden, men til gengæld har de næsten alt man kan tænke sig. Så ud over nye måtter, fandt jeg både nye hjulkapsler, gearknop og et supergejlt tankdæksel. Det er ikke fordi jeg har gjort min gamle Astra til en Brian bil, men når det kun er et par sjove småting, så synes jeg at man udtrykker lidt selvironi over at man køre i sådan en gammel kasse, og også en humoristisk sans.

Jeg har tænkt på om jeg kunne tage den på langtur til sommer. Måske til Spanien. Der er dem der siger at jeg må være vanvittig at tage sådan en gammel bil så langt, men min mekaniker siger at det ikke er kilometerne der tager livet af en bil når bare man ikke presser den for hårdt, det er de korte ture, dårlige veje og grov behandling af rat og pedaler. Så jeg tror stadig jeg måske tager på langtur til sommer, hvis jeg ellers har nok ferie tilbage når festivalen er overstået.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s